Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 17-23 Ianuarie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 17 – 23 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Ori de cate ori sunt planete multe in Varsator sunt si probleme pentru Taur. Saptamana viitoare tocmai in acest sector intra Soarele si se alcatuieste faza de Luna Noua.

Ar putea fi vorba de un inceput, pe premise care surprind si nasc sperante. Sa vorbiti nu e interzis; sa nu va bazati insa pe cuvinte este mai intelept. Se intrunesc destule motive pentru ca o etapa ce se deschide acum sa fie abandonata sau imposibil de pus in practica pana la jumatatea lunii februarie 2015. Pana atunci, din fericire, aveti destul timp sa analizati propunerea in sine, sa-i verificati pe oamenii care vi s-au adresat si sa luati o decizie in cunostinta de cauza.

In rest, maguleli si vorbe fara rost. Pe unii dintre nativi ii bate gandul sa o rupa definitiv cu o serie de abordari personale care nu le-au adus succes, bani sau notorietatea pe care o estimau si in contul careia au facut, la un moment dat, tot felul de sacrificii. Sunt dezamagiti (dar asta trebui sa o resimta in aprilie 2014) si constata ca trebuiau sa actioneze in noiembrie 2014. Acum, chiar daca e tarziu, nu e cu totul inutil.

Cel putin nu regreta ca s-au grabit si nu-si mai fac iluzii ca, daca ar fi asteptat, ar fi obtinut ceva. Aceasta decizie o presupune, in cazul unora, spaima de felul in care evolueaza situatia intr-o directie ce tine de crez, convingere, optiune majora.

Incepand cu 22 ianuarie dupa-amiaza si pana pe 24 ianuarie, acesti nativi se pot bucura de o serie de mici atentii (la propriu sau figurat) din partea prietenilor. E mai mult o stare de bine ce provine de la micile gesturi pe care le fac unii si care le provoaca placere nativilor.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...