Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 17-23 Februarie 2918


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Februarie 2918. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 17-23 Februarie 2918. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 februarie, la pranz, Taurii vor simti nevoia sa se afle in preajma prietenilor pentru “confirmari afective”. Din nevoia de a fi in largul lor, degajati si deloc crispati, ei vor cauta tovarasia persoanelor cu care pot discuta deschis.

Din 18 februarie, datorita intrarii Soarelui si a planetei Mercur in casa a XI-a, context astral favorabil relatiilor de prietenie, care se va epuiza peste trei-patru saptamani. Intre 18 februarie, dupa ora 14:05, si 20 februarie seara, agitatie, neliniste, nervozitate cu sau fara un motiv real. Posibile dureri de cap, tulburari de vedere trecatoare, insomnii.

Intre 20 februarie, dupa ora 21:12, si inceputul zilei de 23 februarie, disfunctiile parteneriale se acutizeaza. Taurii pot intra in conflicte ca efect al animozitatilor mai vechi (de doisprezece, noua, sase sau trei ani incoace). De aceea, iesirile unora vor avea aspectul unor rafuieli mai vechi sau ale unor razbunari indelung ticluite, dar, in actuala etapa, va fi posibila doar identificarea, nu si rezolvarea lor. Atentie majora cu privire la impactul direct al acestor ostilitati asupra renumelui si credibilitatii nativului. Etapa delicata din punct de vedere procesual.

Din 23 februarie, dupa ora 2:08, dialoguri pe teme banesti, schimburi de idei, explicatii cerute sau date unor reprezentanti oficiali cu privire la statutul lor material banesc sau patrimonial. Nota generala a saptamanii viitoare va fi data de aspectele vulnerabile, duplicitare, care se pot tese intre Tauri si persoanele cu care acestia au relatii banesti personale (nu de afaceri). A doua nota generala este adusa de Jupiter, plasat in opozitie cu casa I a Taurilor, care va permite, cu sau fara voia acestora, cu sau fara stirea lor, un lant de intrigi si de urzeli relationale, specifice zodiei Scorpionului pe care o traverseaza, pierzandu-si, astfel, rolul si capacitatea de Mare Benefic.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...