Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 17-23 Decembrie 2016


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 17-23 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 decembrie (pana la ora 19:52′), familia poate complica existenta unui nativ prin modificarea programului normal de viata sau al unui proiect de moment ce trebuie anulat, amanat sau revizuit. Uneori, intr-un chip subtil, un factor ce isi are originea in viata unei rude apropiate poate ingreuna sau chiar destabiliza un demers public, o postura sociala, un statut profesional prin critici, acuzatii, atacuri, barfe, informatii invocate cu scopul de a-l decredibiliza pe nativ. Unii dintre acesti rivali sau dusmani sunt deja cunoscuti altii insa se vor manifesta ca atare, dand jos, brusc, masca prieteniei si solidaritatii de pana mai ieri, dezvaluindu-si, astfel, adevarate sentimente si intentii.

Din seara zilei de 18 decembrie si pana in zorii zilei de 21 decembrie, cel mai important sector de viata vizat este cel al relatiilor de prietenie care vor primi, din 19 decembrie, influenta planetei Marte, in tranzit prin zodia Pestilor, ceea ce le va permite, pentru cateva saptamani, sa nuanteze multe dintre aceste relatii. Nativii vor deveni mai toleranti, mai intelegatori ori mai sensibili, impresionandu-si prietenii cu gesturi si atentii menite sa-i (re)cucereasca.

Intre 21 decembrie (dupa ora 04:40′) si 23 decembrie (pana la ora 16:33′), posibile schimbari bruste de atitudine si de optiune, provocate de o situatie creata in ultimele zile la locul de munca. Beneficiile materiale si castigurile banesti amenintate sau care trebuie aparate joaca un rol decisiv in deciziile pe care le vor lua.

In restul zilei de 23 decembrie, vor reveni in actualitate sau vor evolua la un nivel sporit ca intensitate conflictele si discrepantele care opereaza in relatiile parteneriale, de afaceri si contractuale ale Taurilor. Inutil, Taurii vor cere sfatul prietenilor, daca nu vor explica cu sinceritate ce s-a intamplat in trecut, de natura sa justifice animozitatile si ostilitatile cu care se confrunta acum.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...