Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 16-22 Septembrie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16-22 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 16-22 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale zilei de 16 septembrie, putine sanse sa se intretina o conversatie destinsa cu acesti nativi care vor fi suspiciosi, reticenti sau plictisiti. Nici deplasarile nu vor fi facute cu placere: Taurii se vor simti obligati, presati, controlati, “pusi la treaba”.

Intre 16 septembrie, dupa ora 04:09′, si dimineata zilei de 18 septembrie, mai ales femeile, vor dori sa-si reverse prea plinul personalitatii lor dar nu prea vor avea spor sau succes, ca si cum ar vorbi in pustiu.

Intre 18 septembrie, dupa ora 07:53′, si miezul zilei de 20 septembrie, o atitudine riguroasa, ii va impinge pe Tauri sa analizeze meticulos toate detaliile unei relatii afective. Tendinta generala va fi sa puna ordine in viata lor afectiva dar li se va reprosa ca sunt “terre à terre”, carcotasi si ca se impiedica de fleacuri. Un strop de umor si detasare ar fi necesara in acele zile. Initiativele in relatiile cu partenerii de suflet sau cu copiii ar trebui sa fie amanate, pentru ca, faza de Luna Noua in Fecioara din 20 septembrie va avea tendinta sa-i faca insistenti, obositori si nerabdatori sa-si puna intentiile in aplicare.

Pe 20 septembrie, la ora 04:16′, planeta Venus va intra in zodia Fecioarei, marcand sectorul casei a V-a a relatiilor afective si al desfasurarii activitatilor practice, necesare intr-un proces de creatie sau de interpretare artistica (revizuire, finisare a detaliilor, etc.).

Intre 20 septembrie, dupa ora 13:06′, si seara zilei de 22 septembrie, posibile tulburari organice care nu trebuie privite cu spaima, chiar daca unele simptome vor fi deranjante, pentru ca ele vor fi reflexul organic al unor tranzite apasatoare pentru trup si suflet. Posibile schimbari neprevazute la locul de munca, evenimente care-i “iau pe sus” in sectorul unde isi castiga salariul.

Din 22 septembrie, dupa ora 20:40′, Soarele va intra in zodia Balantei si isi va pune amprenta astrala asupra relatiilor parteneriale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...