Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 16-22 Iulie 2016


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16-22 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 16-22 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 16 si 17 iulie unele persoane se vor gandi cum sa procedeze ca sa faca bani din bunurile lor sau ale familiei lor. Intre 18 si 20 iulie (pana la ora 07:00′) se contureaza elementele unor corespondente intre idealuri, planurile inalte si o activitate de creatie, daca aceasta este la indemana nativului prin talent personal, pregatire sau exercitarea unei meserii in domeniul artistic.

Astfel, unele idei mai vechi se pot netezi evoluand spre o idee clara, iar Taurii pot face pasi spre materializarea lor. Dar solutiile pentru care vor opta nu sunt dintre cele care se cheama “cale batuta”. Dimpotriva, ele vor impune un sacrificiu (material, moral sau de convingere) precum si adoptarea unor teorii, stiluri si idei noi. Daca nu vor renunta la vechi, la trecut, la banalitatea lucrurilor obisnuite, Taurii nu vor progresa.

La inceputul zilei de 20 iulie se va produce faza de Luna Plina in Capricorn vizand chiar aceste domenii. Din 20 iulie dimineata pana pe 22 iulie, ora 12, se vor pune probleme legate de functie si cariera care vor purta amprenta cuadraturilor si opozitiilor dinspre Leu (locuit din 22 de trei planete – Soare, Venus, Mercur) si dinspre Scorpion unde evolueaza Marte si Luna Neagra, care, cu toatele, vor spori vigoarea unor antipatii si rivalitati.

Nativii s-ar putea infuria sau, dupa caz, se vor amari in functie de replicile pe care le vor primi la initiativele sau proiectele lansate. In a doua parte a zilei de 22 iulie se vor contura tendinte spre impacare sau spre alt tip de abordare a relatiilor personale: mai calde, mai sincere, mai senine, mai tandre.

Dar sectorul casei a X-a este locuit de trei posturi astrale aflate in miscare aparent retrograda care nu vor permite valorificarea acestor intentii frumoase. In plan sentimental, posibile dezamagiri sau concluzii care ii vor pune pe ganduri.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...