Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 16 – 22 Ianuarie 2016


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16 – 22 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 16 – 22 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 16 ianuarie si in noaptea de 17 ianuarie, elementele astrale curente influenteaza starea de spirit, psihicul, fiziologia organelor localizate la nivelul capului, cu posibile puseuri migrenoase sau crize de nervi.

Intre 17 ianuarie dimineata si 19 ianuarie (pana la ora 11:41) nativi se vor stabiliza atat psihic cat si fizic, fiind in stare sa reziste la efortul impus de activitatile curente. Tranzitul acestei perioade nu va fi insa armonic la nivelul relatiilor parteneriale, sector dinspre care le parvin informatii alarmante care indica o alterare a relatiilor parteneriale ori sau mesaje provocatoare.

Pe aceasta directie, dupa 20 ianuarie dupa-amiaza situatia poate deveni si mai incordata, pe fondul intrarii Soarelui in Varsator, in casa a X-a, ceea ce va accentua dimensiunea, importanta sau miza publica si sociala a acestor conflicte si neintelegeri ori chiar atacuri si manevre ascunse.

Intre 19 si 21 ianuarie dimineata nativi pot discuta despre bani, pot negocia, se pot informa sau pot crea, prin acorduri verbale, situatii favorabile pentru a obtine venituri a caror legatura cu strainatatea, in indiferent ce forma, poate fi o explicatie, dar nu si o conditie necesara. Mai accentuat este insa cadrul oficial in contextul carora se poarta discutiile sau se construieste mecanismul de a obtine aceste resurse materiale.

Intre 21 ianuarie dupa-amiaza si 22 ianuarie, Taurii “se tin bine”, rezistand la atacuri, critici, presiuni care se exercita asupra lor, mai ales intr-un context ce are legatura cu ideile si convingerile lor sociale, politice, religioase, morale etc. Din 20 ianuarie, Soarele va ridica nivelul si miza a evenimentelor care privesc viata publica, meseria, imaginea, succesul, promovarile. Doar ca partenerii, care ar fi o conditie a acestui succes, il trag in jos pe Taur sau fac jocuri ascunse in detrimentul lui.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...