Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 16-22 Aprilie 2016


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16-22 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 16-22 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 16 aprilie, continua faza impetuoasa manifestata de catre Tauri in directia membrilor de familie sau a chestiunilor ce tin de avere, gospodarie, casa, avantaje.

Intre 17 si 19 aprilie (pana la pranz), Taurii renunta la postura de “coordonatori totali” si revin la chestiunile pragmatice. Una dintre aceste tendinte astrale le poate veni in ajutor daca intentioneaza sa intervina in eficient si discret in relatia lor cu copiii. Totusi, nu vor fi putini cei care vor sesiza ca, intre ei si o serie de cunoscuti, apar diferente de opinie care ii obliga sa se distanteze de aceia mai ales daca in joc intra componenta “strainatate” sau un beneficiu ravnit.

Ostilitati si atitudini refractare ale lor dar si ale celor cu care se lupta, personal sau oficial, in justitie, in legatura cu partaje, testamente, mosteniri, recuperarea unor bani sau intrarea in posesia unor bunuri.

Intre 19 aprilie dupa-amiaza si 21 aprilie, nativii vor trece prin momente de enervare, panica provocate de alterarea regimului de munca. Taurii pot intui existenta unor dusmani ori pot primi un sprijin nebanuit prin care sunt avertizati de existenta acelora si de manevrele lor ascunse. Stare de tensiune interioara si revolta; unii, mai temperamentali, de-a dreptul vor “fierbe”. Pe 19 aprilie, la ora 18:30′, Soarele va intra in zodia lor natala si, timp de o luna, va fi aliatul lor de nadejde.

Atentie sporita pe 21 aprilie, intre orele 19-21, la un conflict de munca, la o surpriza ce priveste locul de munca si relatiile cu conducerea, sau cu colegii lor. Sanatatea, mai ales de segmentul vascular/cerebral, trece prin cod galben de risc.

Pe 22 aprilie, pe casa contractelor si parteneriatelor, se instaleaza faza de Luna Plina in Scorpion care, fireste, nu le este de loc favorabila. Risc de conflict major, de atac la persoana sau de evolutie dramatica a conflictelor conjugale, avand ca motiv central o manevra deloc eleganta sau o revarsare de furie, gelozie si egoism.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...