Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 15-21 Noiembrie 2014


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 15 Noiembrie – 21 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Schema mare astrala saptamana viitoare pentru aceşti nativi! Parca nu ar vrea de loc astrele sa-i lase in pace. Cota de alarma a conflictelor creşte. Pana unde? Greu de spus. Depinde şi de harta fiecarui nativ.Dar daca acea harta a naşterii lor contine marcaje esentiale legate de zodia Scorpionului (acumulare de planete, Ascendent, Mijlocul Cerului etc.), atunci avem de-a face chiar cu momente de destin.

Cei nascuti in Taur trebuie sa-şi gestioneze viata şi activitatea cu grija şi, mai ales, cu prudenta. Va veni un moment de mare ambalare, iritare, ba chiar şi de “intunecare” a mintii. Ceva ii va scoate rau, dar rau de tot, din sarite, mai ales intre 20-22 noiembrie. Acest tranzit se va reflecta in relatiile parteneriale, care se pot altera dupa caz, pentru o vreme, pentru mult timp sau definitiv.

Alteori, chiar daca relatiile in sine nu se desfac, se pun bazele unor antipatii (ca sa spun doar atat!) care consolideaza mai abitir diferitele tipuri de munca şi colaborare sau de convietuire. Daca dupa 22 noiembrie partenerul de viata sau de afaceri le va spune “sa ştii ca saptamanile trecute ai fost imposibil”, inseamna ca au scapat ieftin.

Ramane o mare necunoscuta doar dimensiunea periculoasa pe care o va atinge un conflict in justitie sau felul in care vor evolua anchetele, marturiile sau acuzatiile ce i se vor aduce la cunoştinta cate unui nativ. Cum terenul nu e doar alunecos, ci şi „tainuit”, indicat ar fi sa nu ramana singuri in mijlocul evenimentelor.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...