Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 15-21 Iulie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Iulie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 15-21 Iulie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 15 si 17 iulie dimineata, acesti nativi chiar daca vor dori sa fie activi vor fi impiedicati de circumstantele de moment sa actioneze. Fie inactivitatea, fie incapacitatea de a fi eficienti ii va enerva pe Taurii care se vor vedea constransi sa astepte, sa amane si sa se osteneasca cu probleme le marunte de viata care nu le dau pace. Mobilizare interioara, sub forma unor “antrenamente de atitudine si comportament”.

Intre 17 iulie, dupa ora 08:05′ si 19 iulie dimineata, Taurii isi vor regasi calmul si echilibrul tulburat pentru cateva zile. Una dintre preocuparile nativilor va fi indreptata spre aducerea casei, a gospodariei, intr-o stare de functionare buna. Motivati de proiectele mai vechi, nativii vor dori sa faca amenajari interioare care sa le ofere mai mult confort, mai mult bun gust si sa le satisfaca orgoliul de a avea o casa frumoasa.

Intre 19 iulie, dupa ora 10:31′ si 21 iulie dimineata, alternanta intre posibilitatea de a rezolva probleme banesti curente, care presupun sume mici, si capacitatea de a debloca un sector viata care genereaza cheltuielile si griji suplimentare. Pe 20 iulie, Marte va intra in zodia Leului si va incepe sa tranziteze casa a IV-a a casei si gospodariei ori a treburilor de familie, creand premize pentru ca ei sa intervina energic in relatia cu rudele ori in apararea unor drepturi si interese patrimoniale personale.

Din 21 iulie, dupa ora 11:01′, atentie si concentrare pe chestiunile de studiu, aprofundare a cunostintelor, memorizare; etapa a concentrarii pe studiu. Posibile ocazii de a face o calatorie sau o deplasare cu scop precis, legata de apa prin pozitia geografica sau prin necesitatea abordarii unor mijloace specifice de deplasare pe apa (barca, salupa, vapor).

In seara zilei de 21 si in dimineata de 22 iulie, posibila discutie esentiala, in cadrul careia cineva va incerca sa-l intimideze sau, chiar, sa-l reduca la tacere pe un nativ.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...