Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 15 – 21 August 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15 – 21 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 15 – 21 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Saptamana analizata de noi incepe cu un factor de stres legat de rudele si apropiatii casei si sfarseste pe 20/21 august cu enervari si iritari conjugale sau parteneriale. Desi sunt mai multe planete in zodia Leului (casa a IV-a), pe 15 august nu se intrunesc doar factori pozitivi ci si factori ce pot alimenta chestiuni mai vechi.

Partile implicate se aprind in discutii motivate de tot felul de orgolii, vanitati si ambitii ce mentin tensiunea. Relatia proasta Soare/Saturn le poate crea insa, altora, in functie de logica vietii fiecaruia, griji majore pentru casa, patrimoniul sau averea familiei.

Pe acelasi fir logic, se poate explica si tendinta de a recurge la “artificii” a unor nativi, daca se afla in mijlocul unui conflict sau a unui proces in derulare. Pe 16 si 17 august, parintii nascuti in acest semn zodiacal se implica intens in chestiunile de viata si educatie ale copiilor, incercand sa-i aduca pe drumul cel bun prin control, organizare, metoda si munca de lamurire.

Pe 18, 19 si 20 august dimineata, unii Tauri cauta alternative la un loc de munca. Intre 20 august dupa-amiaza si 21/22 august, tendinta generala este, cum zice romanul, “sa se ia de toata lumea” si, ca un facut, toata lumea ii supara prin ceea ce face sau spune.

Unele conflicte se pot naste prin interventia neinspirata ale unuia dintre soti in problemele de familie ale partenerului de viata sau invers, ale parintilor si socrilor, chiar daca, pe fond, intentia acelora de a lamuri si rezolva o situatie este onesta. O alta directie astrala poate oricand, intre 15 – 21 august, sa ofere o informatie, sa permita o constatare sau o descoperire menita sa puna intr-o alta ecuatie, natura unui interes personal vadit de cineva din familie, fapt ce nu va putea fi tinut prea mult timp sub tacere.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...