Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 14-20 Octombrie


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14-20 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 14-20 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 14 si 15 octombrie, Taurii vor avea prilejul sa se manifeste in familie ca niste sefi, dand ordine, controland, trasand tuturor sarcini. Cei din jur vor considera ca acestia se dau importanti, alteori insa, chiar va fi nevoie de cineva care sa vegheze problemele curente de familie.

Pe 14 octombrie, Venus va intra in zodia Balantei ceea ce va fi de bun augur pentru evolutia starii lor de sanatate sau pentru munca si activitate profesionala.

Intre 15 octombrie, dupa ora 14:19′, si 17 octombrie seara, efort de a-si pastra calmul si siguranta de sine in chestiuni sufletesti. Moment favorabil verificarii, finisarii ori trasarii “tusei finale” intr-un proces de creatie artistica.

Intre 17 octombrie, dupa ora 20:35′, si zorii zilei de 20 octombrie, posibile oscilatii cu privire la corectitudinea unui diagnostic (contrazis de unele simptome), indoiala cu privire la oportunitatea unui tratament sau a unei proceduri medicale; dorinta de a incerca solutii alternative. Posibila decizie finala in preajma zilei de 19 octombrie cand se va produce Luna Noua in Balanta. Inceperea unei activitati profesionale (loc nou de munca, debut intr-o meserie, angajare dupa o perioada de pauza).

In seara zilei de 17 octombrie, Mercur va intra in zodia Scorpionului si, din aceast postura, va influenta in chip negativ casa a VII-a, permitand dialogurile stridente, acuzatiile false, barfele, inscenarile, intentiile ascunse, premizele parteneriale incorecte. Nu este o perioada buna pentru semnarea acordurilor; in general, nativilor li se va forta mana sau vor fi indusi in eroare. Aspect delicat si riscant in plan juridic, legal, procesual care va permite derapaje, exagerari, erori generate de neseriozitate, interese ascunse, manipularea informatiilor, denturarea declaratiilor, distrugerea probelor, marturiile mincinoase, procesele de intentie.).

Pe 20 octombrie, dupa ora 04:41′, aceste aspecte vor spori in intensitate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...