Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 14 – 20 Noiembrie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14 – 20 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 14 – 20 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 14 noiembrie se inregistreaza o dorinta intensa de a rezolva micile chestiuni banesti care ii acapareaza, ii obsedeaza si-i epuizeaza prin impactul afectiv pe care il exercita asupra lor, scotandu-i, nu o data din circulatie.

Intre 15 si 17 noiembrie dimineata calculele de viata ale unora pleaca de la o conditionare exterioara. Fie o institutie de care depinde progresul lor prin aprobari, apostile etc., fie prin conditiile pe care le pune pentru ca nativul sa-si atinga respectivul scop, il pun in fata unei situatii cu grad sporit de dificultate. Pentru asta el trebuie sa se mobilizeze, sa-si faca un plan si mai ales sa-si faca niste calcule personale rezonabile.

Alte persoane, vor simti aceasta conditionare sub forma unei nevoi urgente, imperioase de a se apuca sa invete pentru a completa golurile din pregatirea lor profesionala. Intre 17 si 19 noiembrie, Taurii vor dori sa se afirme in viata publica, sa faca o impresie buna, sa se remarce si, daca se vor supraveghea, vor reusi.

Cariera este in aceasta perioada intens solicitata iar ei nu vor ocoli artificii si tertipuri pentru a-si pune planul in aplicare. Cu singura precizare: nu incercati aceste manevre in viata de familie. Acolo efectul va fi repede si sigur exact pe dos decat cel scontat.

Intre 19 noiembrie dupa-amiaza si 20 noiembrie, nativii vor simti nevoia sa comunice cu o serie de prieteni apropiati lor sufleteste, cu care functioneaza pe aceiasi lungime de unda si cu care rezoneaza. Sanatatea functioneaza inegal in functie de organul vizat de o afectiune mai veche sau de o deteriorare fiziologica de data recenta. Afectiunile mai vechi, cronicitate, le pot da de furca prin recidive sau rezistenta la tratamentul obisnuit. Relatiile de familie scartie de se aude pana la vecini.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...