Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 14 – 20 Martie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14 – 20 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 14 – 20 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Mare beneficiu vor avea acesti nativi prin intrarea planetei Venus in sectorul lor natal, unde planeta se afla in pozitia favorabila ei, de guvernator. Micul Benefic le va oferi dupa 17 martie, pentru niste saptamani, chef de viata, noroc, stare buna interioara, un aspect fizic ameliorat ori poate – cine stie? – chiar seducator.

Toate preocuparile legate de cosmetica, estetica, moda, lux, decoratiuni, ambient, arte frumoase, arte in general, vor fi favorabile prin decizii inspirate care vor crea un spatiu de viata si de munca confortabil, elegant, pe placul ori macar pe gustul lor. Atentie! Se vor intensifica toate poftele trupesti: pofta de mancare in ambele ipostaze – cantitativ si calitativ, placerea de a bea alcool, de a manca dulciuri se va bate cap in cap cu nevoia de a tine cura, dieta, regim etc.

Sunt si alte dorinte trupesti care ii transforma in niste hedonisti ce nu se pot abtine. Perioada cuprinsa intre 16-18 martie este contondenta pe directia puterii, a relatiilor publice, a imaginii sau a exercitarii prerogativelor functiei.

Din 18 martie seara pana pe 20 martie dimineata, nativii se pot intalni cu persoane simpatice, binevoitoare sau care le acorda simpatie, atentie, incredere, oferindu-se sa ii ajute. In acest sens Luna Noua si Eclipsa sunt repere contradictorii care pot, pe rand, deschida si apoi sa inchida segmente ale unor relatii personale.

Din 20 martie ies tot mai mult la iveala urzeli mai vechi, comploturi mai noi, dusmanii care se amplifica, tensiuni mocnite care ating masa critica care pot izbucni dupa 21 martie.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...