Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 14-20 Ianuarie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14-20 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 14-20 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 14 si 15 ianuarie (pana la ora 05:53′), va continua faza, inceputa cu o zi inainte, cand Taurii vor incerca sa puna ordine in treburile casei, in relatiile cu familia din care provin, intr-un chip autoritar.

Intre 15 ianuarie dimineata si 17 ianuarie la pranz, se poate instala o stabilitate afectiva, un calm si o luciditate care le va permite sa observe natura umana si relatiile cu o serie de persoane dragi lor cu mult temei, cu profunzime, cu rigoare, fara excese sau subiectivism. Multe dintre persoanele active isi vor face planuri pe termen scurt in vederea solutionarii unor treburi curente care le mananca timpul si le abat atentia de la proiectele importante. Dorinta de cunoastere, de perfectionare profesionala prin studiu individual este resimtita intens si este bine sustinuta astral, asa incat ar fi bine sa dea curs acestui indemn launtric, acum, cat planeta Mercur se afla intr-o pozitie favorabila acumularii de informatii si a sistematizarii cunostintelor teoretice.

Intre 17 ianuarie (dupa ora 13:16′) si 19 ianuarie, nu sunt excluse surprize la locul de munca, schimbari spectaculoase pe fondul aparitiei unor sefi noi ori a unor restructurari interne. Nu toate modificarile vor fi bine primite mai ales daca ele vor avea consecinte salariale negative sau vor presupune schimbarea orarului, a volumului de munca ori a responsabilitatilor ce le vor fi impuse. Frecvente schimbari ale starii de spirit, fluctuatii organice care au ca motiv principal enervarea, stresul, incordarea, reactiile intense la evenimentele care ii privesc direct.

Pe 19 ianuarie seara, Soarele va intra in casa a X-a a inaltarii in rang.

Pe 20 ianuarie, posibile provocari de la partenerul de viata, de afaceri sau de proiect care nu-l vor lasa pe Taur indiferent. Indicat ar fi ca nativii sa nu dea curs primelor impulsuri si sa raspunda cu comentarii acide, dure sau jignitoare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...