Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 14 – 20 Februarie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14 – 20 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 14 – 20 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Tot felul de situatii il apropie pe un nativ din Taur de zona relatiilor sociale, mai degraba utile, cultivate cu luciditate pentru un beneficiu sau o activitate liber consimtita ce o desfasoara alaturi de alte persoane.

Intalnirile par a fi placute, stand mai degraba sub semnul petrecerii, al recrearii sau al ipostazelor distractive, culturale, spirituale. Un aer de simpatie si prietenie degajata de conveniente le permite acestora sa se apropie de o serie de figuri importante cu care sa intre intr-un dialog sincer si firesc. Poate pentru ca aceia nu sunt niste parteneri dificili, ci dimpotriva, si aceia cauta simpatizanti si prozeliti.

Din 20 februarie pot avea dureri de cap la propriu sau la figurat. Se pot simti hartuiti, tracasati. Vor reactiona brutal. Din punct de vedere organic, zona anatomica a capului cu toate organele localizate acolo si cu toate functiile specifice vor fi solicitate.

De aceea, fie pe fondul muncii fie pe fondul psihic al unui prea plin interior, vor avea senzatia ca “le plezneste capul”, ca nu vad bine. Migrenele trecatoare sau puseele de febra nu sunt excluse. Luna Noua vizeaza, ca si cea din 20 ianuarie, sectorul vietii publice si profesiunea dezvoltata la un nivel superior.

Tot felul de evenimente, mai mari sau mai mici, reconfigureaza in permanenta, din mers, determinarile legate de specificul acestei case, de unde si imposibilitatea consolidarii vreunei directii. Evenimentele care il privesc direct pe nativ sunt modeste, contextul general ii surprinde si nu le permite decat sa renunte la ceva nu sa si pastreze.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...