Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 13 – 19 Iunie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13 – 19 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 13 – 19 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 13 si 14 iunie Luna va străbate sectorul lor zodiacal natal îmblânzindu-le o serie de reactii şi atitudini, fscsndu-i cooperanti, toleranti, concesivi.

Femeile vor arata bine sau vor vadi un interes sporit pentru aspectul fizic, cosmetica, sanatate nu insa si pentru dieta, pofta de ceva bun, de ceva dulce, impingandu-i sa gateasca, sa cumpere sau sa gateasca produse culinare care plac gustului dar nu fac bine taliei.

Pe 15 si 16 iunie este posibil sa poarte discutii legate de bani, de contracte. In general este vorba despre banii ce vin din munca proprie. Nota generala a tranzitelor acestei perioade prin casa a II-a este cea de inventivitate, de gasire a unor solutii si oportunitati pentru a transforma o activitate sau un demers intr-un venit.

Pe 17 si 18 iunie vor fi preocupati de ei, de familia lor, de rudele apropiate, pentru a caror cauza sau interes manifesta multa solidaritate si interes. Mediteaza la ceea ce ar trebui sa faca, dar raman reticenti in a face gesturi concrete iar daca totusi le fac sunt mai degraba prudenti, tatonand terenul, vorbind pe ocolite despre subiectul in cauza, ferindu-se sa dea prea multe detalii si explicatii. Multe lucruri bune ar trebui, cel putin astral vorbind, sa vina de la casa, de la familie sau de la o serie de activitati ce privesc o profitabila administrare a patrimoniului sau a unor bunuri inteligent valorificate din dupa-amiaza zilei de 19 iunie pana pe 21 iunie.

Taurii pot avea un beneficiu personal provenind de la familie care prin nume, trecut, prestigiu sau valoarea sociala reprezinta pentru ei o buna recomandare sau o garantie morala. Asa se poate explica, de ce, la un moment dat, cineva le vine in ajutor, fie si intr-un chip discret sau aparent inexplicabil.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...