Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 13-19 Decembrie 2014


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13-19 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 19 Decembrie – 19 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Din 17 decembrie dupa-amiaza pana la sfarsitul zilei de 19, relatiile parteneriale sunt ravasite de unele tranzite astrale. Cea mai dificila perioada pare a fi dupa-amiaza si seara zilei de 19, cand Saturn va fi mai activ, adica mai periculos.

Nu este o perioada buna pentru intalniri care au ca scop rezolvarea unei probleme personale, o negociere, o consfatuire, o tranzactie, un acord cu privire la o colaborare. In unele familii, tot in aceasta perioada, se pot acutiza crizele de gelozie sau tendintele ostile, cu tot cortegiul lor de gesturi dezagreabile.

Pe 18 decembrie, unii nativi se pot afla intr-o situatie neasteptata, complicata, tulbure sau chiar conflictuala ce are ca sursa a discordei un atac la persoana, o tentativa de debarcare, o destabilizare prin masuri luate anterior si care nu mai pot fi contracarate (punerea in fata faptului implinit). Pentru unii dintre Tauri, ziua de 18 decembrie poate sa treaca fara evenimente remarcabile, pentru altii insa, exista un potential de risc ce provine de la o combinatie astrala vicioasa care poate sa genereze situatii imprevizibile.

Acestea pot sa treaca neobservate, pentru moment: o animozitate, o manifestare vizibila de antipatie sau intoleranta, dar, dupa ce vor aparea consecintele, acea zi se va dovedi un preaviz astral. Impactul poate fi legat de casa muncii, in multitudinea aspectelor directe si indirecte, ce presupun responsabilitate, plata sau sanctiune. Mercur va intra in casa studiilor inalte pe 17 decembrie.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...