Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 13-19 August 2016


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13-19 August 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 13-19 August 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 13 si 14 august (pana la 7 dimineata), preocupari legate de castiguri in varii conditii permise sau justificate prin varsta, statut social si material. Tentatia de a face niste speculatii de pe urma carora se asteapta un castig material va fi destul de mare dar, totodata si destul de greu de dus la bun sfarsit.

Pentru a evita pierderea banilor, prin acceptarea unor riscuri insuficient cunoscute ori estimate, este bine ca nativii sa nu se entuziasmeze prea repede si sa accepte combinatii prezentate atractiv.

Intre a doua parte a zilei de 14 august si 16 august (pana la ora 15), nu se poate vorbi de evenimente concrete ci mai degraba de “stari” ale constiintei care ii vor lua cu asalt. Intre dupa-amiaza zilei de 16 august si 18 august (pana la ora 19:35), cariera unora poate sa inceapa fulminant (mai ales daca sunt tineri).

Alteori, daca sunt maturi si deja afirmati, atunci poate fi vorba de o numire spectaculoasa, de un premiu, de o schimbare. Daca aceste salturi de imagine sau de rang socio-profesional se bazeaza pe asocieri si parteneriate atunci aceste succese de moment vor purta un potential de risc si de degradare a lor pana la jumatatea lunii februarie 2017.

In functie si de harta natala a Taurilor s-ar mai putea vorbi de incercari publice, de conflicte sonore, de opozitii drastice, de lupta pentru putere. Intre seara zilei de 18 august si 19 august, prietenii vor juca un rol agreabil in viata de zi cu zi a acestor nativi.

Intalnirile cu acestia vor fi placute, discutiile armonioase sau chiar profitabile. Casa sentimentelor va purta amprenta celor doi benefici asa ca, pe acest fundal astral, se pot produce impacari, apropieri, situatii favorabile care sa le permita dezvaluirea unor trasaturi frumoase de caracter sau de comportament. Relatiile cu copiii vor fi privilegiate: conceperea unui copil, nasterea sau comunicarea parinte/copil ar trebui sa evolueze normal, bine sau in chip fericit.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...