Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 12 – 18 Septembrie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12 – 18 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 12 – 18 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intreaga saptamana viitoare ramane armonica pe relatia cu familia din care provin. Contextul favorizeaza toate initiativele si demersurile legate de casa, locuinta, un bun patrimonial (vanzari, inchirieri, contracte de uzu-fruct, etc.).

Planetele din Fecioara se afla in relatie armonica cu Soarele lor si, pentru unii, faza de Luna Noua din 13 septembrie poate sa le aduca, mai ales daca sunt tineri, apropierea de o persoana pe care mai mult o pretuiesc si o admira decat o iubesc.

Nu vreau sa sugerez ca este vorba de povesti de dragoste al caror substrat este doar interesul material, desi, in subsidiar, el exista, ci mai mult ca este vorba de o atitudine practica ce ii mana spre persoane in preajma carora ei pot gasi ceea ce le trebuie in acest moment: stabilitate relationala, securitate afectiva, protectie sociala, adica acel indemn celebru “alege cu capul, nu cu inima” care, pentru unii, acum, functioneaza perfect.

Patima si fiorul se exclud. Tendinta de a se rigidiza relatiile cu copiii, mai ales acolo unde situatia este complicata de varsta (mai mare) si temperamentul (dificil), greu educabil, al fiului sau al fiicei. Luna Noua le permite chiar aceasta schimbare in abordarea unor secvente familiale dificile.

Intre 14 si 16 septembrie unii pot fi preocupati de aspectele “aeriene” ale relatiilor de munca : zvonuri, soapte, informatii care trec din gura-n gura, mici schimbari de atitudine in functie de cele auzite, vazute sau citite; totusi nu este bine sa se tina cont atat de mult de latura trecatoare, volatila a acestor informatii. Uneori, discutii si situatii, neplacute pe moment, la locul de munca. Intre 16 septembrie dupa-amiaza si 18 septembrie, iritare sau spirit revendicativ in micile sau chiar marile relatii parteneriale. Crispare in familie. O veste buna: Saturn pleaca din casa a VII-a a contractelor din 18 septembrie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...