Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 12-18 Octombrie 2019


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12-18 Octombrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 12-18 Octombrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 12 și 14 octombrie spre seară, momentele în care nativii pot fi cuprinși de neliniște sau de nemulțumire pot căpăta aspectul unei revolte interioare, care le poate tulbura somnul sau care le-ar putea afecta echilibrul organic.

În preajma zilei de 13 octombrie se va produce Luna Plină în Berbec, care va influența direct și destul de intens axa celor două case ale sănătății, vizând activitatea psihică și cerebrală, a organelor de simț localizate în zona anatomică a capului, precum și a aparatului renal. De aceea, nu vor fi indicate activitățile menite să amplifice ecoul interior al supărărilor mai vechi sau al unui stres actual.

Amprenta astrală a acestui context se va exercita și asupra locului de muncă sau asupra relațiilor de serviciu, obligându-i pe cei născuți în zodia Taurului să se abțină de la orice demers, reacție sau intervenție menite să amplifice o stare de animozitate. În ciuda efortului de a se ține departe de conflicte, momentul astral îi poate împinge pe nativi să ia decizii care pot modifica o înțelegere anterioară, verbală sau contractuală.

Între 14 octombrie, după ora 19:29, și dimineața zilei de 17 octombrie, perioadă mai bună, atât organic, cât și psihic, care îi va face pe cei născuți în zodia Taurului să fie într-o bună formă fizică și să-și desfășoare activitățile curente cu mai puțin stres. Cu toate acestea, motivele de nemulțumire și dispută cu un partener de viață sau de contract se pot înteți, iar reproșurile și criticile nu vor fi decât expresia unei nemulțumiri mai vechi și mai profunde decât o arată, pentru moment, cuvintele. Nu este contextul astral potrivit pentru a dezbate un litigiu, a încerca o împăcare, a negocia un contract.

Între 17 octombrie, după ora 5:30, și 18 octombrie, dialoguri cu cei responsabili în rezolvarea unor aspecte curente bănești, financiare sau materiale.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Taur:

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: