Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 12-18 Noiembrie 2016


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12-18 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 12-18 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 12 si 13 noiembrie dimineata, preocupari privind intocmirea unor acte, pentru obtinerea unor avize sau aprobari in chestiuni ce au o legatura directa sau indirecta cu un castig, un avantaj material sau. Uneori, aceste demersuri se pot desfasura incet, in ciuda multor diligentei (audiente, intrevederi, etc.).

Departarea sau distanta pot fi cauza acestei asteptari indelungate. Din 12 noiembrie, Mercur va intra in casa a VIII-a iar Venus va incepe sa tranziteze casa a IX-a. Atentie in ziua de 12 noiembrie la escaladarea unui conflict, la complicarea unui proces prin dezvaluirea unor aspecte ce complica evolutia unui proces.

Intre 13 noiembrie (dupa ora 04:24′) si 15 noiembrie (pana la ora 03:23′), persoana lor va intra in conflict cu exigentele sociale sau profesionale care par sa ridice, in permanenta, bariere in calea afirmarii lor. Și relatiile parteneriale pun probleme esentiale: pastreaza casnicia, accepta in continuare un contract incheiat cu mult timp in urma, chiar daca multe dintre clauzele lui nu mai pot fi onorate? Ce va invinge: interesul personal, diplomatia, castigul material cu orice pret, onorabilitatea?

Pe 15,16 si 17 noiembrie (pana la ora 02:57′), se vor contura idei si solutii cu privire la castigul banesc rezultat din munca proprie. In restul zilei de 17 si, apoi, pe 18 noiembrie, se vor naste frecvente prilejuri pentru Tauri sa se mediteze asupra oportunitatii de a face declaratii, de a-si face cunoscut punctul de vedere.

In aceasta situatie, nu comunicarea va fi deficitara ci interesele sau scrupulele pe care si le vor face ori de cate ori vor fi pusi in situatia sa vorbeasca despre sine. Drumurile pot fi dificile in masura in care nu vor fi contramandate sau amanate. Se contureaza contradictii interioare: vor dori ceea ce pana mai ieri respingeau, vor evalua cu mult spirit critic oamenii, ideile si situatiile cu care se vor confrunta.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...