Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 12 – 18 Martie 2016


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12 – 18 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 12 – 18 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 12 si 13 martie, nativii apartinand acestei zodii isi vor potrivi pasii dupa ritmul evenimentelor, intr-un chip judicios, fara emotii, fara stres, cu calm si eficienta. Unii pot reveni chiar la forma fizica buna de altadata.

Intre 14 si 15 martie, la ordinea zilei sunt discutiile pe teme de bani si/sau afaceri. Sunt mai mult niste punti relationale, niste tatonari ale unui posibil partener ori in vederea unei prezumptive asocieri profitabile din care componenta strainatatii nu lipseste.

Aceste sau planuri pun in fata unora ipoteza unei deplasari din tara ori a unei relatii de afaceri la distanta, insuficient consolidata in prezent, pentru a le da siguranta sa treaca la fapte. Calculele lor sunt mai mult niste exercitii de gandire si razgandire pentru ca, in acest proces interior de limpezire a intentiilor, intra destul de multi factori aleatorii care vin dinspre copii, dinspre relatiile sentimentele ori dinspre cunoscuti si prieteni.

Cel mai mult, le greveaza intentiile, relatiile libere de constrangeri, bazate pe simpatii si interese comune, specifice casei a XI-a care continua sa fie locuita de mai multe planete ce tranziteaza zodia Pestilor si in care, pe 12 martie, isi va face intrarea planeta Venus.

Pana pe 5 aprilie, ea le va oferi mici momente de speranta sau satisfactie, etape agreabile care nu trebuie exagerate nici in forma, nici in continutul lor, pentru ca au o valoare de moment si atata tot. Intre 16 si 18 martie dimineata, Taurii vor fi scumpi la vorba si vor deveni banuitori, predispusi sa verifice totul si sa nu creada pe nimeni ba chiar sa devina ostili si iritati fata de orice sugestie care li se ofera.

Pe 18 martie, dupa ora 9 dimineata, pe Tauri ii va incerca un foc la inima a carei sursa este o chestiune de familie care ii face sa se “inflameze” ori de cate ori motivul respectiv le revine in minte tocmai pentru ca nu-l pot rezolva.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...