Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 12 – 18 Decembrie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12 – 18 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 12 – 18 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intreaga saptamana analizata de noi le aduce celor nascuti in Taur provocarea subtila, versatila si anevoioasa a planetei Venus, in Scorpion, in opozitie cu Soarele lor, gravitand in jurul afacerilor, relatiilor parteneriale, vietii conjugale, proceselor etc.

Aceasta prezenta nu este favorabila, pentru ca ii indeamna pe unii sa alunece pe panta “artificiilor”, creandu-si singuri vulnerabilitati relationale, crezand ca solutiile lor de moment sunt o dovada de diplomatie, cand, de fapt, va fi vorba doar de manevre, subterfugii si invaluiri.

In dimineata zilei de 12 decembrie, tot ceea ce tine de strainatate (oameni, institutii, afaceri, interese materiale, acte oficiale ce privesc bani si bunuri) se pune cu intensitate sau cu un aer de urgenta. In restul zilei de 12, pana pe 14 decembrie, gandurile acestor nativi devin excesiv de pragmatice, de terre à terre, iar preocuparile lor se vor axa pe notiunea de “calcul” care poate privi latura muncii, activitatea profesionala curenta sau aspectele secrete de viata personala ce trebuie tinute sub lacat, armonizate cu provocarile din afara. De aici si o nuanta de stres sau de alarma interioara.

Din a doua parte a zilei de 14 decembrie pana pe 16 seara (ora 20), sunt posibile (dar nu obligatorii) micile surprize legate de imagine, nume sau vocatie profesionala ori de “puneri in pagina” ale unui nativ de catre un partener.

Pe 17 si 18 decembrie, tendinta Taurilor este sa se impace cu o mare parte dintre cunoscuti aratandu-se, pentru asta, buni, generosi, intelegatori, iertatori, cumsecade, cooperanti, afabili.

Si totusi, mai ales pe 18 decembrie, ceea ce pot primi ei ca raspuns de la prieteni, persoane dragi, copii, iubiti, apropiati nu este in nota dorita, asteptata sau provocata de ei, abil. De aceea, pe aceasta directie, este de luat in calcul un refuz, o respingere, o instrainare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...