Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 11-17 noiembrie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 11-17 noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 11 noiembrie, posibile situatii in care nativii vor trebui sa-si afirme raspicat un punct de vedere, sa recurga la gesturi forte, sa-si apere statutul de autoritate in sanul familiei. In cazul in care relatiile dintre soti se vor degrada, nativii ar putea primi un sprijin prin interventia unui membru de familie respectat.

Intre 11 noiembrie, dupa ora 18:41′, si inceputul zilei de 14 noiembrie, Taurii vor simti nevoia sa faca ordine in relatiile cu copiii lor sau cu o persoana draga. Uneori, dorintele lor vor fi dictate de interesele sau de preocuparile care nu le mai sunt respectate sau care sunt incalcate prin rasfatul si exagerarile acelora. Rabdare si metoda in cazul celor care trebuie sa duca un proiect la bun sfarsit, mai ales daca este vorba de activitati din sfera artistica sau interpretativa, care vor impune nevoia de a zabovi pe detalii, de a verifica, de a corecta, de a slefui un produs, o creatie.

Intre 14 noiembrie, dupa ora 01:26′, si dimineata zilei de 18 noiembrie, este posibil ca, la locul de munca, sa fie tevatura mare: discutii, situatii critice, revolte ale colegilor, nemultumiri personale afirmate raspicat. In planul sanatatii, motive de enervare, de dezechilibru interior cu efecte organice imediate (crampe, dureri, spasme, stari congestive).

Intre 16 noiembrie dupa ora 10:29′, si 17 noiembrie, incarcatura astrala majora pe casa a VII-a poate complica viata in doi, parteneriatele, asocierile, negocierea contractelor, discutiile preliminare intr-un sector de activitate. Nativii trebuie sa fie cu ochii-n patru pentru a identifica si bloca orice tentativa de a fi pacaliti sau tradati. Un context vulnerabil va fi cel legat de procese si litigii, unde, se identifica posibile agravari ale situatiei pe fondul unor nereguli, manevre ascunse, abandonari ale impricinatului de catre martori sau avocati; risc de manipulare vicioasa a actelor si documentelor in cazul unei anchete.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...