Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 11-17 Martie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 11-17 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 11 si 13 martie dimineata, Taurii isi vor tempera reactiile subiective in relatiile cu copiii sau cu o persoana draga lor pentru ca vor dori stabilitate, limpezirea situatiei, siguranta si incredere. Nativii vor avea tendinta sa respinga orice ipostaza de viata (intalniri, discutii, explicatii) care le poate ameninta linistea interioara.

Intre 13 martie (dupa ora 07:29′) si 15 martie dupa-amiaza, sectorul muncii pare a fi rascolit de evenimente care se deruleaza in mare viteza, fara ca ei sa le poata controla. Poate fi vorba de un adevarat asalt al persoanelor din preajma lor, colegi sau sefi care ii implica in intrigi si manevre de subminare. Din pacate, actiunile ascunse au spor in aceasta perioada si, multe dintre acuzatiile sau insinuarile dusmanilor, chiar daca se vor dovedi neadevarate, tot le vor greva imaginea. Mai poate fi vorba si de evenimente care ii vor lua pe nepregatite prin bruschetea si radicalitatea transformarilor determinate. In planul sanatatii, posibile fluctuatii ale starii de spirit, ale functiilor cerebrale (logica, perceptie, memorie, capacitate de analiza) si ale fiziologiei organelor de simt localizate la nivelul capului (auz, vaz, etc.).

Intre 15 martie (dupa ora 17:11′) si 17 martie, Taurii pot afla ce inseamna ostilitatea cuiva (partener de proiect, colaborator, partener de viata). Vor constata cat de repede se degradeaza bunele relatii de odinioara si cum acestea pot deveni adevarate focare de dusmanie si ostilitate. Alteori, ei insisi pot provoca reactii de respingere daca se vor angaja in dispute gratuite, daca vor face din ambitiile lor un plan major de viata, daca vor ridica fleacurile cotidiene la nivel de principiu si daca vor permite ca vanitatea sau nemultumirea sa rabufneasca cand se vor afla in fata unor persoane despre care nativul are convingerea ca sunt responsabile de blocajele si insuccesele lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...