Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 11-17 Februarie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 11-17 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 11 si 12 februarie dimineata, posibile tulburari afective sau conflicte deschise, declansate de relatiile precare de familie (copii/parinti, socri/nurori/gineri) care, pe fondul Lunii Pline si al eclipsei din 11 februarie, pot scoate la iveala gandurile ascunse ale unora dar si caracterul altora, devoaland drastic fapte comise in trecut. Cele doua evenimente astrologice pot exercita o influenta intensa si asupra casei a X-a (cariera, in principal), anuntand posibile modificari de statut, de autoritate sau de responsabilitate socio-profesionala.

Intre 12 februarie (dupa ora 03:51′) si 14 februarie seara, Taurii pot manifesta stari de plictis si dezinteres fata de problemele lor sentimentale sau ale celor apropiati. Dorinta lor va fi sa-si gaseasca sau sa-si pastreze echilibrul interior, deranjat de impulsurile astrale puternice ale momentului. La inceputul zilei de 14 februarie, Luna Neagra va parasi Scorpionul si va intra in casa a VIII-a a beneficiilor materiale care provin din relatia cu persoane sau institutii.

Intre 14 februarie (dupa ora 22:42′) si 16 februarie dimineata, axa celor doua case ale sanatatii va fi pusa la incercare de trei randuri de aspecte ce pot declansa stari congestive, febra, migrena, insomnie, tulburari de vedere si de gandire. Nota generala nu este cea unei boli anume ci a unei dereglari organice, cel mai adesea pe fond neuro-vegetativ. Plina de surprize s-ar putea dovedi si relatia nativilor cu munca unde evenimentele sau deciziile ce-i privesc direct vor fi doar aparent justificate in realitate, ele fiind motivate de o intentie ascunsa a carei ratiune va ramane ascunsa.

Intre 16 februarie (dupa ora 08:41′) si 17 februarie, mici conflicte, animozitati, antipatii pe fata, replici sarcastice, ale unor parteneri de munca, de dialog, de afacere sau de casnicie. Moment al geloziei si al exacerbarii simtului de proprietate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...