Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 11 – 17 Aprilie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11 – 17 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 11 – 17 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Semn zodiacal avantajat de intrarea planetei mercur care, in semnul lor natal, isi va regasi un teren prielnic pentru a-si pune in aplicare geniul lor fundamental pragmatic. “Las’ ca vorbesc eu”, “las’ ca rezolv eu” sunt cuvinte deseori rostite de acestia, formule care tradeaza pe de o parte dorinta lor de a se implica in toate probleme ce-i privesc direct sau chiar tangential, pe de alta parte este vadita dorinta lor de a fi activi, de a fi in prim-plan dupa, cum, in alte dati, se poate vorbi despre o autoestimare care-i convinge ca ei pot rezolva sau controla o situatie mai bine decat cei apropiati (familie, copii, colegi etc.) drept care iau aceasta decizie de asumare a unor sarcini ce nu intotdeauna le incumba.

In plan personal sunt harnici, energici, motivati, neobositi, dedicati, rabdatori si meticulosi. Uneori, insa, atentie se pot infuria.

Ce va urma ? Ceva deloc bun. Cu sau fara eforturile lor, o situatie baneasca se poate ameliora. Uneori poate fi vorba numai de promisiuni sau discutii aspra unor conjuncturi favorabile, alteori insa, chiar pot aparea de undeva, niste bani mai putin munciti (un bonus, un avans, o recompensa etc.).

Zilele 17 si 18 aprilie sunt mai innegurate. Ei vor fi mereu pe fuga, mereu ocupati, se vor enerva usor, vor osteni si-i va durea capul. In functie de contextul de viata personal, unii Tauri pot croi in sinea lor planuri de razbunare. In ziua de 17 aprilie se poate instala in viata lor un eveniment sau o stare conflictuala provenind, poate, din relatiile de familie, sau care au ca motiv principal o chestiune domestica, locativa, imobiliara sau funciara. Conflictul are datele unui abuz, al unei exagerari sau ale unui comportament ostil sau al unei manifestari vehemente.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...