Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 10-16 Septembrie 2016


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Septembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 10-16 Septembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 10 septembrie (pana la ora 16), vor continua preocuparile legate de formele legale asupra unor bunuri sau acte care sa le permita sa valorifice niste bunuri materiale. Latura juridica, si nu cea baneasca, va fi cea importanta.

Intre dupa-amiaza zilei de 10 septembrie si 12 septembrie, ganduri (mai bine zis razgandiri) si analize ale unei situatii complicate, legate de o persoana draga, o relatie afectiva sau relatia cu copiii. Desi stiu ce ar trebui sa faca, nativilor le este greu sa procedeze asa cum le dicteaza constiinta sau ar impune situatia creata, ei amana, asteptand sa se petreaca ceva care sa aduca o rezolvare de la sine sau care sa le permita sa actioneze degajat, fara conflicte si reprosuri.

Pe aceasta directie, ziua de 16 septembrie sau, cu o marja de toleranta, de doua zile in minus si in plus fata de acest reper, situatia se poate precipita iar evenimentele se pot derula rapid, nepermitandu-le sa intervina in vreun chip. Daca sentimentele sunt reversibile, banii care ar putea fi motivul sau pretul acelui eveniment, nu se vor putea recupera.

Pe 13, 14 si in dimineata zilei de 15 septembrie (pana la ora 05:23′), mecanisme sociale, profesionale sau publice se declanseaza pe neasteptate punandu-i in fata unor realitati care tin de parteneri, de meserie, de functie intr-o maniera care poate fi, de la caz la caz, deranjanta, jignitoare, amenintatoare sau lezanta. Evolutie delicata a proceselor care necesita o abordare diplomatica si in deplina cunostinta de cauza.

Intre 15 si 16 septembrie, nativii ar putea simti nevoia sa se sfatuiasca cu un prieten, ar putea avea nevoie de ajutor, intelegere sau solidaritate cu o cauza personala dar, in acest rastimp, va opera faza Lunii Pline si Eclipsa de Luna care vor arunca o apasare sufleteasca, facandu-i sa se simta singuri, izolati, neintelesi, abandonati.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...