Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 10 – 16 Octombrie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10 – 16 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 10 – 16 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 10 si 11 octombrie dimineata viata unor dintre acesti nativi se concentreaza pe problemele legate de cresterea si educatia copiilor ori de problemele acelora personale daca aceia au depasit varsta adolescentei. Incepand cu 10 octombrie in acest sector astral intra Sensul vietii (Nodul Nord al Lunii) care le pune tuturor probleme de principiu si de optiune de viata in legatura nu doar cu copii (daca ii au) cat si cu privire la viata lor afectiva de care nu sunt multumiti.

De aceea, nota generala, pentru viitor, este indreptata spre asezarea intr-o albie de viata corecta, simpla, fara complicatii si conflicte chiar daca ea nu va straluci de romantism si caldura sufleteasca. Intre 11 octombrie dupa-amiaza si 14 octombrie se anunta evenimente ce au nota “inceputului”, a unei ipostaze noi de munca, nu intru totul acceptata de catre nativi, care pastreaza rezerve cu privire la felul in care va evolua situatia. Pe aceasta directie, primele nemultumiri sau confruntari dure, manifestate deocamdata in plan verbal, se vor inregistra chiar pe 16/17 octombrie.

Din punctul de vedere al sanatatii, intre 16/17 octombrie consultarile medicale poarta un sambure de neintelegere si disconfort. Nu va luati dupa interpretarile medicale alarmiste sau radicale. Mai asteptati 1- 2 saptamani pana sa luati o decizie si, evident, consultati si alti specialisti.

Intre 14 si 16 octombrie dimineata, unii Tauri isi fac ambitia cu cineva care sta de-a curmezisul interesului lor sau care-i sicaneaza. In dupa-amiaza aceleiasi zile de 16 octombrie, ei incearca sa rezolve o chestiune materiala, un avantaj, un castig potential prin contacte verbale, corespondenta sau doar prin planuri in care vizeaza o persoana ori o institutie din afara tarii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...