Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 10-16 Martie 2018


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Martie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 10-16 Martie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In dimineata zilei de 10 martie, dorinta de a intra in legalitate cu privire la un bun patrimonial ori de a obtine, pe cale oficiala, un beneficiu banesc (ajutor, scutire, bursa, sponsorizare). In urma unei analize atente, Taurii vor ajunge la concluzia ca trebuie sa renunte la unele principii de viata iar pe altele trebuie sa le adapteze vremurilor in care traiesc, cu intregul lor cortegiu de noutati si schimbari.

Pe 10 martie, Jupiter va intra in miscare aparent retrograda, postura astrala in care va ramane pana la jumatatea lunii iulie a.c. creand numeroase ipostaze in care nativii vor fi obligati sa retracteze promisiunile facute, sa-si reformuleze ofertele si sa-si revizuiasca disponibilitatea de a accepta niste propuneri care, le vor aparea, de-acum incolo, derizorii sau defavorabile. Complicatii si conflicte mocnite, rivalitati si dusmanii ascunse se vor coagula, in acest rastimp, in relatiile parteneriale. Risc de tradari si razbunari in plan conjugal.

Intre 10 martie, dupa ora 11:52′, si inceputul zilei de 13 martie, efort de luciditate si onestitate. Vechile atasamente vor fi trecute prin sita deasa a principiilor de la care Taurii nu vor sa se abata. Intre 13 martie, dupa ora 00:45′, si dimineata zilei de 15 martie, surprize legate de cariera, de postura lor publica; mici incercari care vizeaza notorietatea sau succesul profesional.

Intre 15 martie, dupa ora 12:12′, si 16 martie, Taurii vor simti nevoia sa fie alaturi de prietenii langa care se simt bine sau sa se sfatuiasca cu persoanele in care au incredere. Nota generala a saptamanii va fi data de influxurile planetelor care traverseaza casa a XII-a, controlata de zodia Berbecului, si care vor introduce o nota aparte de agitatie sau neliniste cu impact trecator nu doar asupra starii lor de spirit ci si asupra fiziologiei organelor de simt situate in zonacapului.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...