Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 10-16 Ianuarie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 10 – 16 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

15,16 ianuarie, iata un rastimp in care acesti nativi trebuie sa se astepte la disfunctii mai mari sau mai mici in relatia cu partenerul lor de viata, de afaceri, intr-o colaborare sau in orice relatie stabilita pe baza unui acord.

Motivele pot fi multe: dorinta de revansa, dorinta de emancipare, dorinta de a-l umbri pe Taur, invidia, gelozia, lipsa de caracter, interesele ascunse, etc. Nu dati curs acestor provocari astrale care va pot impinge, daca nu aveti suficienta tarie de caracter, sa intrati intr-un joc periculos care alimenteaza conflicte ce nu se mai pot termina sau, si mai rau, sa raspundeti la provocarile indelung ticluite, ca niste capcane, in care sunteti asteptati sa cadeti.

Discutiile, mai ales cele ivite din senin, desfasurate furtunos, as zice chiar suspect de sonore, pot avea legatura cu activitatea cotidiana, cu felul in care isi exercita functia sau de felul in care nativul isi afirma si impune o conduita, o directie de actiune.

In situatia in care la mijloc este vorba de o persoana cu functie de raspundere, cei care se vor simti lezati, vor face figura de victime si vor cere, zgomotos si teatral, arbitrajul unor terte persoane sau chiar vor apela la instante menite sa stabileasca de partea cui e adevarul sau justificarea. Din pacate, aceste doua zile si jumatate pot genera evenimente care sa fie alimentate de tranzitele astrale, prin evenimentele concrete, inca doua-trei saptamani, iar prin ecou si comentarii, sa nu se sfarseasca decat peste aproape doua luni.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...