Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 10-16 Decembrie 2016


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 10-16 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 10 decembrie (pana la ora 14:41′), nativii se vor infuria pe cineva sau se vor enerva pentru ca una ori mai multe directii de viata merg prost. Unul dintre motive va fi cel care tine de locul de munca. Acolo, niste restructurari, niste reorganizari ale programului si volumului de munca ori o noua schema le vor leza interesele.

Intre 10 decembrie dupa-amiaza si 12 decembrie (pana la ora 14:42′), natura lor interioara va fi rascolita de presiunile care se pot exercita asupra lor, daca detin functii si posturi publice de autoritate ce le este puternic zguduita prin contestari, critici, acuzatii si manevre destabilizatoare. Relatiile parteneriale vor cunoaste o evolutie delicata.

Intre 12 decembrie dupa-amiaza si 14 decembrie (pana la ora 14:09′), in masura in care exista o logica a lucrurilor in plan individual, se pot contura preocupari legate de o chestiune de intrare in legalitate, intocmirea unor acte oficiale.

Intre 14 decembrie dupa-amiaza si 16 decembrie, la pranz, Taurii nu vor avea chef de vorba. Ei vor fi tacuti, discreti, rezervati. Vor prefera sa studieze, sa se informeze, sa aprofundeze o chestiune de interes personal, inainte sa se pronunte sau sa ia o decizie.

Mentalul lor va fi mai putin dispus in aceste zile sa primeasca sugestii, Taurii aratandu-se refractari la tot ceea ce nu provine dintr-o sursa oficiala. Ii va speria subiectivismul si individualismul altora si vor avea impresia ca se pot insela la tot pasul daca tin cont de parerile si informatiile vehiculate de colegi, vecini, cunoscuti ocazionali.

In ultima parte a zilei de 16 decembrie (dupa ora 15:15′), starea lor generala (fizica, psihica, afectiva) se va modifica: fie tensiunile dintre ei si colaboratori, fie piedicile in calea rezolvarii unor diferente, fie solicitarile profesionale intense ii vor face sa reactioneze destul de brutal, aratand celor din preajma latura dura a personalitatii lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...