Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 1-7 Iulie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 1-7 Iulie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 1-7 Iulie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 1 si 2 iulie dupa-amiaza, posibile ameliorari ale starii de sanatate, daca, in ultimele zile, s-au produs tulburari organice pe fond cerebral, renal sau metabolic. Posibile cereri, solicitari, negocieri sau revendicari privitoare la salariu sau la schimbarea incadrarii profesionale.

Intre 2 iulie, dupa ora 19, si 5 iulie dimineața, rastimp al starilor interioare proaste, provocate de conduita unui partener de viata abuziv (crize de egoism, de gelozie) sau ale unui partener de afaceri care se dovedeste ca ia decizii menite sa ascunda un demers incorect.

La inceputul zilei de 5 iulie, Venus va intra in zodia Gemenilor si, din aceasta postura, va netezi drumul spre mici castiguri banesti rezultate prin desfasurarea unor activitati retribuite, recompensate sau premiate.

Intre 5 iulie, dupa ora 08, si 7 iulie seara, unii nativi se pot simti pregatiti sa abordeze chestiuni majore din existenta lor (revizuirea unor decizii importante, reformularea unor convingeri, renuntarea la premizele care nu mai corespund varstei si preocuparilor lor sau locului pe care il detin acum in societate.

Pe 6 iulie, Mercur va intra in zodia Leului si-i va determina sa “puna piciorul in prag” ori sa abordeze si sa solutioneze transant problemele curente ale familiei din care fac parte; momente de autoritarism. Pe 7 iulie, dupa ora 20:45′, va incepe o perioada mai putin “simpatica”: Taurii vor deveni tacuti, rezervati, ganditori, prudenti, meditativi, vor cumpani indelung fiecare cuvant si vor cantari fiecare initiativa. Nota generala a saptamanii va fi data de cuplul Soare/Marte in Rac, care va reprima orice tentativa de dialog si care va ingreuna orice plecare la drum, fie el lung sau scurt. Sunt de evitat deplasarile si sporturile legate de apa. Kiron va intra in mers aparent retrograd, pana pe 6 decembrie a.c., si va genera dezamagiri sau concluzii triste cu privire la unii prieteni si cunoscuti.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...