Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 1-7 Aprilie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 1-7 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 1-7 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 1 aprilie (dupa ora 07:20′) si 2 aprilie seara, sentimente complexe, amestecate, greu de disociat, provocate de starea de lucruri de la locul de munca unde pot avea loc schimbari sau unde vestile adevarate cu privire la viitorul institutiei se intretaie cu speculatiile. De aceea, pana nu se produce un eveniment clar, fara echivoc, nativii este bine sa nu ia o decizie.

Intre 2 aprilie (dupa ora 21:27′) si noaptea de 4 aprilie, femeile vor fi mai sensibile la auzul unor relatari ceea ce le-ar putea determina sa sara in ajutorul celor care au un necaz. Planeta Venus, revenita, din 3 aprilie, in casa a XI-a, va avea meritul sa raspandeasca blandete si sa le dea capacitatea de a-si revizui atitudinile si hotararile luate in legatura cu fiul sau fiica lor, cu o persoana de care sunt legati prin emotii si sentimente intense ori in legatura cu un prieten. Posibil moment placut ori util lor creat de un apropiat de-al lor.

Intre 5 aprilie (dupa ora 00:14′) si 7 aprilie dimineata, unii dintre cei nascuti in zodia Taurului vor trebui sa intervina intr-o problema ce priveste numele familiei, imaginea unei rude, amintirea unui parinte. Perioada caracterizata prin impulsuri personale, autoritate.

Pe 7 aprilie (dupa ora 07:20′), dorinta de a stabiliza o relatiei, de a o face mai solida, mai sanatoasa sau traita mai echilibrat in plan emotional. Reflexivitate si obiectivitate. Nota generala a saptamanii va fi data de planetele Marte si Mercur aflate in tranzit prin semnul lor zodiacal, care ii vor transforma in niste persoane harnice, neobosite, determinate, practice, preocupate de aspectele concrete ale vietii de fiecare zi. Etapa delicata si in planul sanatatii unde tulburarile sistemului neuro-vegetativ si ale functiilor cerebrale pot cunoaste fluctuatii si tulburari bruste, uneori, aparent, fara un motiv intemeiat.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...