Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 09-15 Iulie 2016


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09-15 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 09-15 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 9 si 10 iulie dimineata (pana la ora 11:30′), nativii vor cantari fiecare detaliu din comportamentul celor dragi sau al prietenilor. Vor analiza, vor despica firul in patru, isi vor pune semne de intrebare si vor hotari sa fie atenti la felul de a gandi, a vorbi sau a actiona al acelor persoane apropiate. Ceva ii nemultumeste si, pentru a se lamuri, vor analiza atent relatia lor cu respectivele persoane. Casa comunicarii este marcata de tendinta de a se inchide in sinea lor, de a fi morocanosi, “pricinosi” si greu de multumit.

Intre 10 iulie (a doua parte a zilei) si 12 iulie, va fi nevoie sa renunte la aceasta atitudine si sa dea dovada de suplete si diplomatie, mai ales in relatiile de munca, cu atat mai mult cu cat, in acest rastimp, opereaza destule opozitii si cuadraturi, menite sa complice lucrurile. Un al doilea argument pentru aceasta schimbare de atitudine este nevoia de a se menaja fizic.

Intre 13 si 15 iulie (pana la ora 12), relatiile parteneriale de orice natura (conjugale, de afaceri, contractuale sau procesuale) vor evolua pe muchia unor situatii periculoase, vicioase. Nu este momentul asumarii nici unui risc, mai ales ca, in aceasta perioada, o serie de alte tranzite le vor solicita psihicul, facandu-i impresionabili, influentabili dar si hipersensibili si excesiv de “reactivi”. Tabloul astral se completeaza cu impactul pe care il poate avea noul traseu al planetelor Mercur si Venus prin Leu care vor contribui la radicalizarea unor relatii si la impingerea unor conflicte pe un teritoriu in care Taurii vor fi in total dezavantaj.

In dupa-amiaza zilei de 15 iulie, preocuparile nativilor se vor indrepta spre relatii, afaceri, beneficii asteptate de la oameni sau institutii din strainatate ori spre o rezolvare legala a unor chestiuni legate de bani si bunuri.

Pe o alta directie, sfarsitul zilei de 15 iulie poate aduce o surpriza sau poate indica, prin informatii, supozitii ori certitudini, ca un demers de-al lor se va bloca ori va avea o evolutie insolita.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...