Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 09 – 15 Ianuarie 2016


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09 – 15 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 09 – 15 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 9 si 10 ianuarie, acesti nativi trec, fie si numai intr-un plan superior al existentei lor (constiinta, crez, virtuti, mentalitate, aspiratii), prin ceea ce s-ar putea numi “naparlire” astrala.

Pe fondul drastic al Lunii Noi din Capricorn, ei vor realiza ca ceva in viata lor nu e in regula de mai mult timp si, constientizand despre ce este vorba si observand gratuitatea unui demers vor hotari sa se lepede de acea etapa din viata lor, acceptand, poate cu regret in suflet, ca trebuie sa renunta la idei, omeni sau initiative de la care au sperat mult dar care nu au fost croite pentru drumul lor in viata.

Etapa de criza interioara amplificata si de contributia altor planete care pot nuanta si personaliza trairile acestei secvente. Intre 11 si 12 ianuarie, Taurii sunt dispusi sa abordeze formule noi de activitate, sa adopte alta atitudine, intr-un cuvant, sa fie mai adecvati, in forma si spirit, prezentului.

O prima mostra din problemele pe care le-ar putea avea din pricina prezentei lui Marte in Scorpion, in casa a VII-a, pana pe 2 august 2016, cu partenerii, procesele, dusmanii, contractele. Intre 13 si 14 ianuarie, relatiile cu prietenii din Pesti pot fi placute, utile dar acestea ii pot costa, la propriu, Taurii aflandu-se in situatia de a le face atentii, cadouri sau de a-i sustina financiar etc.

De altfel, de la bani pot pleca si o serie de contradictii cu persoana draga inimii lor. Pe 15 ianuarie, nativii isi pierd linistea sau cumpatul. Aproape totul ii enerveaza si ii deranjeaza. Ei insisi fiind, in limbaj familiar, “imposibili”. Vor reactiona nervos la orice intrebare, rugaminte sau solicitare, oricat de elegant ar fi ea formulata sau cat de indreptatita ar fi.

Probleme curente legate de munca, activitate si, mai ales, de bani, ii acapareaza si-i pun intr-o ecuatie personala conflictuala.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...