Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 08-14 Octombrie 2016


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 08-14 Octombrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 08-14 Octombrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 8 si 10 octombrie (pana la ora 09:32), principalul aspect astrologic este util celor care trec prin crize de identitate, care au probleme de constiinta care le-au schimbat scara de valori si grila de principii si prioritati in viata pe baza carora actionau. In aceasta situatie, cand stabilitatea interioara este subrezita sau, pentru unii, chiar stricata de-a binelea, iar evolutia nesigura, aceasta etapa are darul de a le da puterea sa reziste, sa se “adune” chiar daca, in constiinta lor, nu s-a facut inca ordine. Unii, in nevoia de a se stabiliza, pot apela la lectura, la studiu, la aprofundarea unor chestiuni de viata pentru a le intelege mai bine natura si a le gasi o explicatie. Perioada seamana, mai ales in cazul celor aflati intre 33 si 44 de ani, cu o indarjire in fata sortii.

Intre dimineata zilei de 10 octombrie si 12 octombrie (pana la ora 15:43), fluctuatii de imagine cu rezonanta stranie sau efecte asupra vietii de familie, de unde nu vor primi intelegerea de care au nevoie in aceste momente.

Din a doua parte a zilei de 12 octombrie pana pe 14 octombrie (ora 18:09), casa prietenilor va fi locuita de doua planete retrograde care vor spori tristetea si care, pe fondul altor tranzite de moment, pot deveni, mai ales in cazul femeilor singure, apasatoare.

Din dupa-amiaza zilei de 14 octombrie, va incepe o perioada de doua-trei zile in care sanatatea va fi pe primul plan, pe fondul alterarii starii de spirit care le va influenta mentalitatea si reactiile: vor fi nervosi, irascibili la tot pasul, intoleranti cu greselile altora, ostili fata de propunerile si ofertele celor din jur. Sunt de evitat initiativele si observatiile care propun reformularea unui aspect de munca (orar, program, volum de sarcini, metoda de abordare): initiativele lor nu vor fi bine primite si nici corect intelese.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...