Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 08-14 Noiembrie 2014


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 08-14 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 08 Noiembrie – 14 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Este un razboi al nervilor de mare intensitate. Faceti un pas inapoi si incercati, pe cat posibil, sa nu raspundeti la provocari, acestea fiind doar una dintre ipostazele strategiei adoptate de „celalalt”. Cam la fel stau lucrurile si in cazul partenerilor de afaceri.

Daca este vorba de procese, abia dupa 9 noiembrie se poate vorbi de o evolutie. Pana acum lucrurile au stagnat sau au batut pasul pe loc.

Ceea ce va genera Mercur, de acum in acolo, tine de o cadenta dramatica. Atentie la martori – mai ales ai dvs.! -, la pledoarii, la raspunsurile pe care le dati in cadrul unei anchete.

In plan minor, se pot inregistra crize de gelozie, discutii stupide sau rautacioase care pleaca de la fleacuri, dar se termina cu jigniri, reactii disproportionate ale unor persoane din anturaj care isi arata acum fie adevaratul caracter, fie adevaratele intentii fata de dvs. Stare de nervozitate, iritare sau de opozitie provocata de situatiile diferite ca miza, importanta sau prioritate ce se nasc in cadrul relatiilor de familie (rude) si partenerii de viata.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...