Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 08 – 14 August 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 08 – 14 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 08 – 14 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Casa a IV-a legata de familia din care provin (rude de sange pe linie materna sau paterna), patrimoniul, locuinta raman la fel de importante pentru acesti nativi ca si pana acum. Mai intai intra Marte in acest segment astral. El va induce tendinta de a revendica, de a se rafui, de a se certa cu una sau mai multe persoane din familie; alteori poate fi vorba doar de atitudinea lor posesiva si revendicativa care poate sa depaseasca uneori cadrele fireste de manifestare (pana pe 25 septembrie).

Tot aici se inscrie si faza de Luna Noua, din 14 august a.c., care poate marca inceputul unei perioade de preocupari noi pe aceste directii de viata, purtand insa amprenta ambitiei, orgoliului sau al unui interes personal manifestat categoric.

Pe 11 august Jupiter paraseste zodia Leului si, implicit, aceasta casa, si se muta in Fecioara, de unde va tempera o serie de porniri aventuriste, indemnandu-i sa se ocupe indeosebi de copii (daca ii au) sau de aducerea pe lume a unui urmas, ca o forma de stabilitate si responsabilitate in viata pe care acum se simt in stare sa si-o asume.

Intre 8 si 11 august intre rude si familia pe care si-au facut-o prin casatorie se pot naste situatii neplacute sau pot izbucni nemultumiri mocnite, nerostite de nici unda dintre parti pana acum.

Saptamana le aduce un interes sporit pentru propria lor persoana, mai ales sub forma ingrijirii corporale (8 august), demersuri motivate de nevoia de face rost de bani (9 si 10 august), tendinta spre discretie, tacere sau camuflare in fata cunoscutilor (11 si 12 august), preocupari domestice (13 si 14 august), griji parintesti sporite dupa 11 august, calcule afective si analize luciditate ale unei relatii sentimentale, mai ales pe directia algebrei sentimentale de tipul: “cat ma costa, ce castig eu”.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...