Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 07 – 13 Noiembrie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07 – 13 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 07 – 13 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Ziua de 7 noiembrie poate fi interesanta mai ales pentru cei tineri pentru care viata afectiva ocupa un loc important in echilibrul lor interior. Din aceasta perspectiva, Luna care face conjunctii la gradul 28 Fecioara, cu Venus si cu Nodul Nord al Lunii, le poate aduce o secventa afectiva frumoasa dar modesta ca intensitate

Traita in surdina, aceasta bucurie pare a fi motivata mai ales de combinarea ei cu un avantaj material, cu un sentiment de securitate personala sau de confort ce le lasa multe libertati individuale. Din 8 noiembrie Venus, guvernatorul lor, “isi gaseste linistea”, intrand in cel de-al doilea domiciliu al sau astral, in care se scalda in efluvii de gratie, placeri, armonie sau stare de bine. Uneori, aceste predispozitii interioare se pot explica printr-o reusita la locul de munca, printr-un succes, progres sau aranjament care le convine si care ii “decrispeaza”.

Acest tranzit le va aduce o stare de usurare sufleteasca, de bine si calm, de refacere si recuperare fizica. Pe 10, 11 si 12 noiembrie pana spre pranz, preocuparile nativilor sunt directionate pe relatiile interumane, conflictele ce trebuie rezolvate sau inabusite cu orice pret.

Aici va actiona si faza de Luna Noua pe 11 noiembrie. Din 12 noiembrie noaptea, Marte se instaleaza si el in Balanta si intrerupe aceasta stare de tandrete si incepe sa contureze alte ipostaze modeland, situatii de viata care seamana cu o alerta, legata de munca, relatiile cu superiorii si colegii, cu competenta, eficienta sau salarizarea lor. Atentie la conflictele care pleaca de la o vorba spusa asa “in vant”, de la o afirmatie care irita etc.

Pe 13 noiembrie relatiile cu strainatatea, chiar si de scurta durata, pot fi placute sau pot sugera o cale utila de actiune.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...