Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 07 – 13 Martie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07 – 13 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 07 – 13 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Ca si in saptamanile trecute, casa prieteniilor sau a cunostintelor utile pentru desfasurarea unor proiecte este plina de sugestii, multe dintre ele necesare pentru a atrage simpatia din partea unora.

Persoanele cu rang care s-au aratat indiferente, reci ori din cale afara de oficiale, frizand mai degraba dezinteresul pentru cauza cate unui Taur, se pot imblanzi, se pot incalzi si pot face o figura mai umana, mai ingaduitoare sau mai dispusa sa acorde credit si o mana de ajutor unui nativ.

Mercur le va fi, din 13 martie, un bun aliat pentru a aborda chestiuni delicate cu persoane mai putin apropriate lor. Planetele care tranziteaza Berbecul sunt in continuare prezente pe casa a XII-a, cea despre care am vorbit in analiza saptamanii trecute, ca fiind una apasatoare pentru sanatate. Latura stresanta se pastreaza, drept care raman valabile toate avertizarile noastre cu privire la buna functionare a organelor localizate in zona capului.

In consecinta, raman valabile si toate indemnurile noastre mai vechi de supraveghere a modului de viata, a medicatiei si, in ansamblu, a reactiilor care, scapate de sub control, pot provoca o inrautatire a tabloului clinic deja marcat de o suferinta mai veche.

Intr-o alta latura a existentei, in cazul unora, se acumuleaza fapte, marturii si argumente pe care dusmanii intentioneaza sa le foloseasca impotriva Taurilor intr-o disputa, intr-o competitie sau doar intr-o rivalitate. Din pacate, acum, astrele lucreaza in favoarea acelora. In ciuda eforturilor depuse, nu toate relatiile de familie decurg lin. Fiecare vrea altceva si procedeaza altfel decat i-ar conveni unui Taur.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...