Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 07 – 13 Februarie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07 – 13 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 07 – 13 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intreaga saptamana este un sir de probleme, de motive de enervare, de contradictii si tensiuni. Familia, casnicia, munca, ipostaza publica, functia, parteneriatele toate sunt supuse incercarilor.

In zilele de 8, 9 si in prima parte a zilei de 10 februarie mai solicitata este latura activitatilor cotidiene si sanatatea. In a doua parte a zilei de 10 februarie, apoi pe 11 si 12, casa relatiilor parteneriale se coloreaza. Problemele sunt amplificate de ecoul afectiv al unor intamplari sau, in varianta si mai rea, sunt provocate chiar de catre nativi, din cauza acestei afectivitati rascolite de multe alte cauze, unele venind, in timp, de demult iar acum fiind reluate.

Se poate vorbi despre o stare de iritare, de neliniste care nu le da pace, chiar daca, concret, nu li se intampla nimic. Cercul este vicios, pentru ca observand ei insisi, lipsa reala de motivatie pentru starea lor interioara, vor avea tendinta sa o trateze ca pe un soi de presimtire. Vorba lui Caragiale, nu-i bine sa intre omul la fantaxie.

In zilele de 13 si 14 februarie se vor implica in chestiuni ce tin acte si documente, ori de gesturi care trebuie facute, in care notiunea bani, va fi implicata. Pana pe 12 februarie bine ar fi sa nu se exprime in public. Dupa aceea, Mercur va intra in mers direct, actionand in nota specifica tranzitului, dar nu neaparat si in avantajul acestor nativi, care vor dori parca sa-si ia revansa, abordand pe toata lumea si angajand tot felul de subiecte. Multa ambiguitate sau chiar duplicitate in relatiile de prietenie sau cooperare.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...