Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 06 – 12 Iunie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 06 – 12 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 06 – 12 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intrarea planetei Venus in casa a IV-a a acestor nativi reprezinta un factor astral pozitiv pentru viata de familie, pentru relatiile cu rudele de sange dar si pentru tot ceea ce inseamna confort domestic si posibilitate de valorificare a unui patrimoniu funciar, locativ.

In cazuri particulare, nativii pot avea beneficii sau inlesniri care le sunt acordate in virtutea unui factor subiectiv (notorietate, nume de familie pretuit, datorie morala etc.). Prima parte a zilei de 6 iunie poate trece banal sau cu un spor de luciditate necesar pentru a se concentra pe probleme serioase ori cu grad mare de dificultate intelectuala (scolara, pedagogica, educativa).

Din dupa-amiaza zilei de 6 pana pe 8 iunie la pranz existenta lor poate fi in prim-planul atentiei publice sau poate capata o nota oficiala care ii alarmeaza, ii enerveaza, ii suprasolicita.

Intre 8 si 10 iunie, cei care s-au nascut in zodia Taurului ar trebui sa se simta bine in preajma unor prieteni sau ar putea fi avantajati de un factor pozitiv care vine dinspre o serie de cunoscuti (avertismente, informatii utile, protectie, amabilitate, toleranta, simpatie).

Exista insa o alta determinare astrala care priveste casa a V-a si care sporeste riscul de a nu tine cont de sfatul sau punctul de vedere al cuiva apropiat lor care, mai obiectiv, evalueaza corect o situatie cu potential negativ pentru ei in plan afectiv. Nu toate masurile luate cu scop educativ fata de copiii lor au efectul scontat. Pe 11 si 12 Taurii vor avea cate ceva de comentat, de corectat, de respins. Devin agitati, enervati si obositori pentru cei din jur. Sunt posibile insomnii, migrene. Seara zilei de 12 iunie vine cu o dorinta pronuntata de temperare si autocontrol.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...