Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 06-12 Decembrie 2014


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 06-12 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 06 Decembrie – 12 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Marte le va dinamiza o serie de relatii de munca sau publice care decurgeau, pana nu de mult, firesc si banal.

Acum pot aparea tot felul de provocari carora acestia incearca sa le fata fata sau pe care vor sa le onoreze in speranta ca, astfel, vor putea urni niste proiecte sau se vor materializa niste dorinte personale de progres. Schimbarea vine. Dar vine cu enervare, cu ingrijorare, cu obstacole noi, altele decat cele cu care s-au confruntat pana in prezent.

Pe 10 si mai ales pe 11 decembrie, obligatiile personale stringente ii vor constrange sa sacrifice rezolvarea unor chestiuni de familie, ceea ce va provoca supararea unor rude sau vor incerca (in zadar!) sa le rezolve pe toate. Mai importanta este ipostaza unor contracte sau intelegeri care se pot lovi de blocaje, renuntare sau conflict vizibil de idei si interese.

Taurii nu se vor putea abtine si vor face o criza de orgoliu ranit, de mandrie sau de autoritate, impingand relatia spre un conflict deschis sau spre o controversa de idei si de principii atat de acuta incat reluarea dialogului cat si a proiectului in sine, nu va mai fi posibila.

Venus, guvernatorul zodiei Taur, va intra pe 10 decembrie in casa a IX-a a ideilor si principiilor, a constiintei si a idealurilor. De aici ea va induce o serie de reactii rigide. Luna Plina din ziua de 6 decembrie priveste casa banilor castigati din munca proprie si poate avea, pentru unii nativi, o legatura cu castigurile venite pe filiera straina; pentru altii, aspectul poate amplifica negocierile cu privire la un drept banesc.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...