Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 05 – 11 Septembrie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05 – 11 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 05 – 11 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Discutii sustinute pe teme banesti, diligente cu privire la ipoteza ameliorarii situatiei financiare pe o relatie de munca dar, fie felul in care este pusa problema salarizarii, fie argumentele care sunt invocate nu convin, fie discutia degenereaza si nu ii pune pe nativi intr-o lumina favorabila.

Unora, de exemplu, li se pot invoca o serie de neimpliniri profesionale, de carente in pregatire sau de neadecvare la postul invocat (lipsa studiilor, a experientei, a varstei necorespunzatoare pentru fisa postului etc.). De aceea, dialogul poate fi stanjenitor si va ramane fara vreun rezultat concret. Intre 7 si 9 septembrie dimineata, unii nativi se pot retrage in sinea lor pentru a medita, se pot concentra uitand de cei din jur pentru a face ordine in ganduri si prioritatile de actiune.

Este o perioada cand se vor exprima greoi, stangaci fapt pe care trebuie sa-l tina sub control daca se prezinta la un interviu sau la o discutie pe indiferent ce tema. Din 9 septembrie, incepand cu ora 6 dimineata si pana pe 11 septembrie spre ora 17 casa, locuinta, detaliile imobiliare, relatiile cu proprietarii dar si relatiile de familie dau in clocot.

Se pune problema implicarii directe, a “preluarii fraielor” intr-o chestiune ce se deruleaza rapid si care trebuie condusa cu mana forte. Din 11 septembrie dupa-amiaza si ulterior, pe 12, 13 septembrie, nativii se pot bucura de stabilizarea unor relatii afective, de normalizarea relatiilor cu copiii sau de placerile vietii cu masura. Intreaga saptamana, in contextul oricarei relatii de munca li se pot adresa tot felul de acuzatii sau observatii ce ii vor surprinde neplacut. In acelasi rastimp, ei pot inregistra discrete tulburari de sanatate al caror substrat organic nu-l pot identifica cu usurinta.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...