Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 05 – 11 Martie 2016


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05 – 11 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 05 – 11 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 5 martie, Taurii continua sa mediteze la conditia lor prezenta, sa contureze proiecte ori sa puna in ordine un segment din viata lor curenta care sa le ofere stabilitate si posibilitate de evolutie. E mai mult un impuls interior decat o perioada a realizarilor concrete. Din dupa-amiaza zilei de 5 martie pana pe 7 martie, nativii pot avea mici surprize placute din partea unor persoane sau institutii prin reprezentantii ei.

Unii pot fi solicitati sa participe in calitate de invitati speciali, la evenimente oficiale. In functie de locul si rolul fiecaruia in societate sau de varsta si responsabilitatile asumate, alti nativi pot primi o recompensa, o distinctie, o diploma de merit sau orice fel de gest care indica recunoasterea valorii personale.

Intre 8 si 9 martie, casa prietenilor e zburatacita. Un eveniment se abate ca un vartej asupra unor relatii de prietenie, pe unele stricandu-le definitiv iar altora demascandu-le mecanismul vicios.

Se pot stabili si relatii noi, mai ales in ipostaza unor aliante de conjunctura, pe principiul “sa trecem impreuna acest moment greu care ne leaga”, nefiind, prin urmare, vorba de o prietenie bazata de gusturi si idealuri comune ci pe o “apropiere” de moment in fata unui pericol comun de unde si caracterul lor trecator.

In plan afectiv, unii pot trece printr-o criza sentimentala a carei profunzime depinde de varsta si gradul de implicare intr-o “poveste” cu aer de aventura. Daca este vorba de nativi maturi, se contureaza posibilitatea unor derapaje afective, a cedarii in fata tentatiilor a caror motivatie se explica prin singuratatea sau tristetea unei persoane care accepta o propunere fiindca “n-are nimic de pierdut”.

Pe 10 si 11 martie Berbecii isi vor reveni din “ameteala” astrala provocata de Luna Noua, Eclipsa de Soare si aglomerarea de planete in zodia Pestilor si se vor recalibra, mai ales daca in fata lor sta, ca o mare provocare, o problema de munca, de valorificare a pregatirii profesionale sau de castig banesc.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...