Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 04-10 Noiembrie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04-10 Noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 04-10 Noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 4 si 5 noiembrie dimineata, Luna va tranzita segmentul zodiacal al nativilor si se va afla, in dimineata zilei de 4 noiembrie, la ora 7:22′, in postura de Luna Plina in Taur, inchizand circuitul inaugurat cu un an in urma si deschizand un circuit astral nou, patronat de Luna, pana in toamna anului 2018, introducand premize noi de viata, activitate si simtire.

Intre 5 noiembrie, dupa ora 12:26′, si 7 noiembrie dimineata, discutii, tatonari cu privire la o chestiune baneasca pe care nativii ar dori sa o modifice intr-o directie confortabila. In seara zilei de 5 noiembrie, la ora 21:19′, Mercur va intra in zodia Sagetatorului, marcand casa a VIII-a a castigurilor obtinute prin relatia cu alte persoane si institutii, ceea ce le va permite negocieri si tranzactii interesante dar pe sume mici sau modeste.

Intre 7 noiembrie, dupa ora 12:45′, si 9 noiembrie, la pranz, mai putina exuberanta si mai putin chef de a conversa; atentia nativilor se va indrepta spre acumularea de cunostinte, prin invatare si studiu individual, ori spre aprofundarea domeniului in care isi exercita meseria. Drumuri facute fara chef, scurte deplasari de care “nu le arde” dar pe care trebuie sa le onoreze din obligatie.

Pe 7 noiembrie, la ora 13:39′, Venus, Guvernatorul zodiei Taurului, va intra in zodia Scorpionului, complicand tranzitul, si asa dificil, al acestui moment ce caracterizeaza casa a VII-a a relatiilor parteneriale. Se pot acutiza conflictele, colorate cu dorinta de revansa, rafuiala sau chiar de razbunare a unor rivali si dusmani. Pe acest fond de ostilitate nu pot fi realizate intelegeri si nu se pot consolida parteneriate ori semna contracte.

Pe 9 noiembrie, Luna Neagra va intra in Capricorn, in casa convingerilor superioare si a constiintei. Intre 9 noiembrie, dupa ora 14:30′, si 10 noiembrie, contradictii familiale: Taurii se pot lovi de rezistenta unor rude in privinta solutiilor ce privesc un patrimoniu sau un interes comun.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: