Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 04-10 Martie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04-10 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 04-10 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 4 martie, tendinte de stabilizare existentiala, pragmatism, interese terre à terre.

Intre 4 martie (dupa ora 12:06′) si 6 martie dupa-amiaza, dorinta sau chiar putinta de a face mici speculatii financiare, de a fructifica niste oportunitati care sa le permita un castig prin exercitarea unei abilitati, a unei capacitati extraprofesionale. Discutii numeroase despre bani; cele care se vor desfasura in legatura cu salariul se vor rezolva la toamna, cand va fi vorba si de premize noi care le-ar putea permite o renegociere a veniturilor obtinute din munca.

Intre 6 martie (dupa ora 14:55′) si seara zilei de 8 martie, perioada “inghesuita”: nativii, preocupati de alte probleme importante din viata lor, nu au timp si nici chef de vorba. Comunicarea va fi redusa la strictul necesar sau va fi limitata, din prudenta ori din teama de a spune ce nu trebuie. Cel mai important aspect, marcat de aceasta “secretomanie”, tine de relatiile de la locul de munca care pot fi grevate de ingrijorarile care pot functiona asupra lor cu atat mai justificat daca unii au fost avertizati de iminenta unor provocari care li se pregatesc. Context delicat pentru cei care sustin probe in care li se verifica pregatirea scolara, universitara, profesionala, tehnica sau teoretica. Deplasarile vor fi dificile, pline de incurcaturi, intarzieri, nepotriviri de orar sau pot suferiri amanari si contramandari.

Intre 8 martie (dupa ora 18:46′) si 10 martie, tendinta de a face ordine in treburile de familie se va intensifica o data cu intrarea planetei Marte, in ziua de 10 martie, in sectorul lor natal, care le va imprima autoritarism si tendinte dictatoriale. Nota generala a saptamanii o va da prezenta mai multor planete in tranzit prin zodia Pestilor, ceea ce le va permite sa fie amabili si, la randul lor, sa beneficieze de solidaritatea, simpatia si intelegerea unor prieteni.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...