Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 04-10 Iunie 2016


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04-10 Iunie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 04-10 Iunie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 4, 5 si 6 iunie (pana la ora 6 dimineata), problemele banesti abunda. Unii doar cheltuiesc. Altii fac demersuri pentru a obtine niste bani. Pe 4 iunie relatia baneasca (uneori, intr-o legatura cu strainatatea) poate fi dificila. Pe 5 iunie situatia se radicalizeaza, pe fondul fazei de Luna Noua care opereaza pe axa celor doua case ale banilor dar care va pune in cumpana si o serie de relatii interumane cum ar fi cele legate de copii, pe persoanele dragi, de partenerii de aventura sau de petrecere, ori de cunostintele implicate in activitati si scopuri comune. De aceea, se poate spune ca, in prejma zilei de 5 iunie se poate declansa o mica (mare?) criza relationala. Contextul astral este mult mai complex decat il putem noi contura noi acum, de aceea trebuie tinut cont si de felul in care, de exemple, conjunctie benefica Soare/Venus ar putea interveni pentru aflarea unei solutii practice, cel mai probabil o speculatie de moment, sau prinderea ultimului tren in privinta unei sanse cu rost material.

Intre 6, 7 si prima parte a zilei de 8 iunie (pana la ora 9), Taurii devin circumspecti, atenti, rezervati si poate chiar tematori pe fondul unor evenimente de data recenta care au avut loc in viata lor sau pe fondul unor informatii care ii pun pe ganduri.

Intre 8, 9 si 10 iunie (pana la ora 16), unele persoane vor da dovada de multa hotarare in chestiunile de familie. Isi vor impune punctul de vedere fara drept de apel, nu vor accepta explicatii. Mercur in tranzit prin zodia lor, ii va obliga sa reduca toate problemele la scheme fixe de reactie si solutie, de obicei, unele pragmatice menite sa rezolve simplu si repede, dar pentru moment, orice problema.

In restul zilei de 10 iunie (dupa ora 16), intregul lor comportament, gandurile, reactiile, sentimentele si trairile vor fi mai calme, mai impacate, mai echilibrate si mult mai realiste sau la obiect. De aceea, din 10 iunie dupa-amiaza si, ulterior in urmatoarele doua zile, ei se vor dovedi niste persoane placute, comode si pe care te poti sprijini, la nevoie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...