Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 04 – 10 Februarie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04 – 10 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 04 – 10 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 4 si 5 februarie (pana la ora 06:45′), se va contura o perioada stabila, mai calma, cel putin sufleteste, in care nativii se vor ocupa de persoana lor. Totusi, nu vor fi excluse ingrijorarile legate de felul in care evolueaza relatiile contractuale sau statutul lor de persoana publica (daca e cazul!).

Intre 5 februarie dimineata si 7 februarie (pana la ora 09:03′), Taurii vor incerca tot felul de combinatii financiare, de multe ori pe sume mici, vizand o colaborare sau o “interventie financiara” din afara.

Pe 5 februarie, Jupiter va intra in miscare aparent retrograda si va bloca, pana pe 9 iunie a.c., demersurile legate de locul de munca sau va incetini si complica bunul mers al “hartiilor” (cereri, memorii, documente necesare transferului, recunoasterea unor diplome, etc.).

Intre 7 februarie dimineata si 9 februarie (pana ora 11:41′), capacitatea de a se exprima a nativilor nu va fi la cote optime. Poate ca, intre membrii de familie, acest obstacol astral, nu se va face simtit dar, ori de cate ori nativii vor trebui sa se exprime in public, sa vorbeasca in fata unui cerc de prieteni sau in fata unei comisii, ei se vor confrunta cu o stare de trac, de timiditate, de inhibitie, care poate lasa impresia ca nu sunt informati in legatura cu subiectul abordat ori ca, in general, au carente in pregatire. In cazul celor maturi s-ar putea vorbi de o prudenta demobilizanta, justificata de teama de necunoscut ori de gradul de risc al situatiei cu care se confrunta.

Din 7 februarie, Mercur va intra in casa imaginii lor publice si a carierei si, daca nativul are experienta de viata necesara, el ar putea folosi intuitia insuflata de acest tranzit pentru a face un salt existential.

Intre 9 februarie dimineata si 10 februarie, Taurii vor fi obligati de imprejurari sa ia o decizie care priveste viata publica, functia, aliantele, contractele, dusmanii, procesele de-o parte si interesele de familie de partea cealalta.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...